Έλεγχο στα σχολικά κτίρια της Σάμου πραγματοποιεί κλιμάκιο της ΚΤΥΠ

Κλιμάκιο της ΚΤ.ΥΠ (κτιριακές υποδομές) επισκέφτηκε την Σάμο με σκοπό τον έλεγχο όλων των σχολικών κτιρίων που έχουν υποστεί μικρές η μεγάλες ζημιές από τους σεισμούς.

Έλεγχο στα σχολικά κτίρια της Σάμου πραγματοποιεί κλιμάκιο της ΚΤΥΠ

Αρχικά στο Δήμο Δυτικής Σάμου το κλιμάκιο επισκέφτηκε το κτίριο της Πορφυριάδας Σχολής Καρλοβάσου που στεγάζει το 1ο Δημοτικό Σχολείο συνοδεύομενο από τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Λυμπέρη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βαλσαμίδη Γιάννη και τη μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Ράνια Κούκουρα .

Το κλιμάκιο που αποτελούνταν από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Προγραμματικών Συμβάσεων και Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών της ΚΤΥΠ κ. Θεόδωρο Ηλιόπουλο και το Διευθυντή μελετών έργων κ. Δημήτρη Φιλιππάκο, διαπίστωσε και διαβεβαίωσε με παρούσα τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μοσχογιάννη Δέσποινα, την καταλληλόλητα του κτιρίου για τη λειτουργία της σχολικής μονάδας και την ασφάλεια των μαθητών και των δασκάλων.

Αναφορικά με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου το ίδιο κλιμάκιο συνοδευόμενο από τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Μητσό επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο των Μυτιληνιών , το 2ο νηπιαγωγείο της πόλης ενώ αναμένεται να συνεχιστούν οι επισκέψεις στα υπόλοιπα σχολεία.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock