Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Φιλαρμονική του Δήμου Ικαρίας

Οι εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Ικαρίας έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται καθημερινά από 17.00 έως 19.00.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Φιλαρμονική του Δήμου Ικαρίας

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Φιλαρμονικής μας, είναι 22750-23182 και 6978019637. Να επισημανθεί πως στους χώρους της Φιλαρμονικής τηρούνται τα εκάστοτε μέτρα προστασίας από τον Covid-19.
Στο πλαίσιο των μουσικών μαθημάτων κατά τη νέα περίοδο, λειτουργούν τμήματα εκμάθησης όλων των πνευστών οργάνων, τμήμα κρουστών και τμήμα θεωρίας της μουσικής. Επιπροσθέτως διδάσκεται πιάνο και βιολί.

“Η Φιλαρμονική προσφέρει στους μαθητές, εκτός από την άρτια κατάρτιση σε μουσικές γνώσεις και τεχνικές, την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις μουσικές τους δεξιότητες και να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να δώσει τις βάσεις και το έναυσμα για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Η μουσική παιδεία άλλωστε είναι θεμελιώδης παράγοντας για την πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη, ειδικά των παιδιών και των εφήβων, και συμβάλλει πάντα θετικά στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους” τονίζει στην ανακοίνωσή της η Φιλαρμονική, ενώ ο δήμος Ικαρίας συμπληρώνει: “Καλούμε όλα τα παιδιά από όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, που επιθυμούν να γίνουν μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Τα μαθήματα και τα μουσικά όργανα είναι δωρεάν! Οι μελωδίες της Φιλαρμονικής μας πρέπει να παραμείνουν στην καθημερινότητα μας ως αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας και να μας συντροφεύουν σε όλες τις εκδηλώσεις μας, πλημμυρίζοντας τους δρόμους, τις πλατείες μας και πάνω απ´ όλα τις καρδιές μας!”

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock