“Αθλητικά χειμερινά μονοπάτια” στους Φούρνους Ικαρίας και 10 άλλα νησιά

Ξεκινώντας από τις 17 Οκτωβρίου του 2022 τα φετινά αθλητικά χειμερινά μονοπάτια εφαρμόζονται για 10 μήνες, δηλαδή μέχρι τον Ιούλιο του 2023 στα νησιά Φούρνοι, Ψαρά, Κάσος, Άγιος Ευστράτιος, Αμοργός, Αστυπάλαια, Καστελόριζο, Κίμωλο, Λειψούς, Νίσυρος και Τήλος.

“Αθλητικά χειμερινά μονοπάτια” στους Φούρνους Ικαρίας και 10 άλλα νησιά

Το πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως και 18 ετών καθώς και σε ενήλικες. Πραγματοποιείται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή τις απογευματινές ώρες, καθώς και ορισμένα Σαββατοκύριακα.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το “Sports Excellence”, έτερη δράση της Εταιρίας, και υλοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η συμπλήρωση ηλεκτρονικά αντίστοιχης υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής, στην περίπτωση ανηλίκου από τον γονέα/κηδεμόνα και η προσκόμιση ιατρικών γνωματεύσεων για την πιστοποίηση της σωματικής υγείας και καταλληλόλητας των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στη σελίδα του Sportsexcellence

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading