ΣΥΡΙΖΑ:Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του για Πάτση

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αφορμή το σκάνδαλο Πάτση αλλά και τα χυδαία ψέματα που είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο.

ΣΥΡΙΖΑ:Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του για Πάτση

«Τη στιγμή που η κοινωνία βράζει με τα έργα και τις ημέρες του κ. Πάτση, που εν γνώσει του κ. Μητσοτάκη έβγαζε στο σφυρί τα σπίτια του κόσμου και ροκάνιζε το δημόσιο χρήμα με απευθείας αναθέσεις, ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι μπορεί να ξεφύγει και να εκτρέψει την συζήτηση» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Ενώ δεν έβγαλε τσιμουδιά στο υπουργικό συμβούλιο για τον κ. Πάτση που κάλυπτε, επιβεβαιώνοντας ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του, κατέφυγε ξανά σε χυδαιολογίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Το επαναλαμβάνουμε λοιπόν μιας και η πολιτική απελπισία του κ. Μητσοτάκη τον οδηγεί στο να κάνει πως δεν καταλαβαίνει: Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι η κομματική ταυτότητα του παιδοβιαστή του Κολωνού από μόνη της δεν σημαίνει κάτι. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι μην υπάρξει απόπειρα συγκάλυψης όπως συνέβη στην υπόθεση Λιγνάδη».

«Όσο για το “μέρισμα ανάπτυξης” που με θράσος είπε πως επιστρέφει στην κοινωνία, το μόνο που επιστρέφει ο κ. Μητσοτάκης είναι υπερέσοδα από τις τσέπες των πολιτών μέσω του ΦΠΑ στις τσέπες των ημετέρων της ΔΕΗ, των παροχών και του καρτέλ που έχει δισεκατομμύρια υπερκέρδη από την αισχροκέρδεια σε όλη την αγορά» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αυγή

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.