Διατηρείται το χειμερινο ωράριο καταστημάτων στη Σάμο

Διατηρείται το χειμερινο ωράριο καταστημάτων στη Σάμο

Να διατηρηθεί το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων με μικρές τροποποιήσεις αποφάσισε το βράδυ της Δευτέρας ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου. Στην συζήτηση που προκλήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου τα μέλη επεξεργάστηκαν τις τρεις αιτιολογημένες προτάσεις που είχε φέρει το Δ.Σ με την πλειοψηφία να υποστηρίζει ότι η μείωση η η αλλαγή του ωραρίου θα φέρει μεγαλύτερη οικονομική ζημία παρά οφέλη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους εμπόρους οι ώρες ουσιαστικά που ήταν κλειστά τα μαγαζιά δεν είναι τόσες πολλές που θα επηρεάσουν ιδιαίτερα την κατανάλωση του ρεύματος.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από αρκετή ώρα συζήτησης και προβληματισμό από τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου .

Αναλυτικά το χειμερινό ωράριο έχει ως εξής:

Δευτέρα, Τετάρτη, συνεχές από τις 9.00-14.00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή σπαστό 9.00-14.00 & 17.30-20.30

Σάββατο από τις 09:00-15:00

Επίσης οι έμποροι δεσμεύτηκαν να συζητήσουν ξανά το θέμα της αλλαγής του ωραρίου για τους θερινούς μήνες ενώ έθεσαν μία σειρά ζητημάτων που αφορούν την έλλειψη θέσεων στάθμευσης για τη διευκόλυνση των καταναλωτών, σωστού ηλεκτροφωτισμού σε πολλά σημεία των εμπορικών δρόμων καθώς και το θέμα της υποβάθμισης συγκεκριμένων σημείων του εμπορικού.

Επίσης αποφασίστηκε η παράταση του υφιστάμενου Διοικητικού Συλλόγου μέχρι το τέλος του έτους έτσι ώστε να μπορέσει ο Σύλλογος να διοργανώνει κάποιες δράσεις εν όψει των Χριστουγέννων.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock