Ο περιφερειάρχης στην Έκθεση της 2η Γιορτής Μελιού και Τοπικών Προϊόντων

Ο περιφερειάρχης στην Έκθεση της 2η Γιορτής Μελιού και Τοπικών Προϊόντων

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, εγκαινίασε την Έκθεση 2η Γιορτή Μελιού και Τοπικών Προϊόντων, από κοινού με τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργο Δημόπουλο στο Ζάππειο Μέγαρο. Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, συμμετέχουν 50 παραγωγοί και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι τιμώμενη Περιφέρεια.Ο περιφερειάρχης κατά την άφιξή του στο χώρο της έκθεσης έτυχε θερμής υποδοχής από τις παραβρισκόμενες Αρχές και προσκεκλημένους και ιδιαίτερα από τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δημόπουλο, ενώ ο ίδιος στο μικρό χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε:

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας έχετε τιμώμενη Περιφέρεια. Εμείς πιστεύουμε ότι παράγουμε το καλύτερο μέλι της Ελλάδας και ελπίζουμε αυτό να πουν και όσοι βρίσκονται εδώ. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξέρχεται από μία μεγάλη κρίση που κράτησε από το 2015 έως το 2020 και μπαίνει σιγά σιγά σε μία κανονικότητα. Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή των παραγωγών μας εδώ θα τους δώσει τη δυνατότητα περισσότερης πελατείας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Έκθεση συνολικά και όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες.»

Ο περιφερειάρχης στη συνέχεια περιόδευσε στην έκθεση και συνομίλησε με όλους τους εκθέτες και τον καθένα ξεχωριστά με τους συμμετέχοντες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, οι οποίοι του εξέφρασαν τις θερμότατες ευχαριστίες τους για την ευκαιρία που τους δόθηκε να συμμετέχουν σ’ αυτή την έκθεση.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, στις 18:00 υπό την επιμέλεια της Executive Chef Τζένης Παλαιολόγου, μαγείρισσες από την τιμώμενη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες με αλμυρές και γλυκές συνταγές με βάση το μέλι , στους γευστικούς προορισμούς των νησιών μας.

Σαμιακό βήμα

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.