Με 13 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Σάμου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Σάμου με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κοινοτικού Καταστήματος.

Με 13 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Σάμου

Πρώτο θέμα θα είναι η ενημέρωση από τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου για τα κληροδοτήματα του Δήμου και την αξιοποίηση τους. Επίσης θα τεθεί το θέμα της μεγάλης αύξησης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που καθιστούν απαγορευτικά πλέον τα ταξίδια στην Αθήνα, ακόμη και για ιατρικούς λόγους. Θα ζητηθεί να υπάρξει ψήφισμα με το οποίο το συμβούλιο θα ζητά την μείωση των τιμών τους.

Το θέμα που αφορά στην εκπαιδευτική κοινότητα είναι η πρόταση για ίδρυση Εσπερινού ΕΠΑΛ στο Καρλόβασι. Επίσης θα ζητηθεί από το συμβούλιο να ανακηρυχτεί σε επίτιμο δημότη Δυτικής Σάμου ο καθηγητής Πανεπιστημίου, Εμμανουήλ Βαρβούνης.

Μεταξύ των θεμάτων είναι και η εισήγηση για επιχορήγηση του Συλλόγου «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», αποδοχή ποσών και 9η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού, Τροποποίηση Τεχνικού\ Προγράμματος και Προγράμματος Δράσης οικονομικού έτους 2022, ένταξη ορισμένων Δημοτικών Κοινοτήτων σε τιμολόγια τελών ύδρευσης-αποχέτευσης και ορισμός διαδικασιών για την ένταξη δημοτών και επιχειρήσεων στα ειδικά τιμολόγια.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.