Μαρόκο – Πορτογαλία 1-0

Το Μαρόκο κέρδισε την Πορτογαλία στη Ντόχα και έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα στην ιστορία που προκρίθηκε στα ημιτελικά ενός Μουντιάλ. Ήρωας του αγώνα ο εκπληκτικός τερματοφύλακας Μπόνο.

Μαρόκο – Πορτογαλία 1-0

Ο Ρονάλντο για άλλη μια φορά μπήκε ως αλλαγή. Το Μαρόκο, που έβαλε το γκολ του στο 42′ με τον Εν-Νεσιρί και με τον Ρονάλντο να περνάει στον αγώνα στο 51′, έγραψε ιστορία και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας. Το Μαρόκο είναι η ομάδα έκπληξη, πέταξε έξω τόσο την Πορτογαλία όσο και την Ισπανία, ενώ στον όμιλό του είχε περάσει πρώτο με 2 νίκες έναντι του Βελγίου και του Καναδά. Είχε φέρει ισοπαλία με την Κροατία που είναι και αυτή στους «4».

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΜΑΡΟΚΟ: Μπόνο, Χακίμι, Ελ Γιαμίκ, Σαΐς (58’ Ντάρι), Αλάχ, Ουναχί, Άμραμπατ, Αμαλάχ (65’ Τσεντίρα), Ζιγές (82’ Αμπουκλάλ), Εν-Νεσιρί (65’ Μπάνον), Μπουφάλ (82’ Ζαμπράν)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ντιόγκο Κόστα, Νταλότ (80’ Όρτα), Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο (51’ Κανσέλο), Οτάβιο (69’ Βιτίνια), Νέβες (51’ Κ. Ρονάλντο), Μπερνάρντο Σίλβα, Φερνάντες, Γκονσάλο Ράμος (69’ Ρ. Λεάο), Φέλιξ

Δείτε το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες του Μουντιάλ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading