Απαίτηση όλου του λαού η επιστροφή όλων των υγειονομικών!

Γράφει η Αγγελική Παπαζάνη, φιλόλογος

Ο αγώνας του ανθρώπου ενάντια στην εξουσία είναι ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη.

Μ.Κούντερα

Ούτε η  υπ΄ αριθμ. 2332/2022  απόφαση του ΣΤΕ όπου κρίνει αντισυνταγματική την αναστολή εργασίας  των υγειονομικών, ούτε το γεγονός ότι στις 13/12 η Ιταλική κυβέρνηση κατήργησε το περιβόητο «green pass” που είχε οδηγήσει σε καθεστώς ανεργίας εκατομμύρια Ιταλούς, ούτε το ότι στη Δανία ο πολίτης που έχει θετικό τεστ μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα ήταν αρκετά, ώστε να οδηγήσουν στην επιστροφή μεγάλου αριθμού έμπειρου προσωπικού στα νοσοκομεία και τις δομές της χώρας.

Και ενώ οι τηλε-ειδικοί που στήριξαν το επίσημο αφήγημα μιλούν πλέον καθαρά για τα καταστροφικά αποτελέσματα που είχαν πολλά μέτρα, ενώ ο κος Πολάκης σε ανάρτησή του αποκαλύπτει τα νούμερα του ΕΟΔΥΥ που αποδεικνύουν τη σαθρότητα των επιχειρημάτων που χρησιμοποιήθηκαν για την αναίτια εκδίωξη όλων αυτών των πολύτιμων λειτουργών, το επίσημο κράτος δια του εκπροσώπου του υπουργού φαίνεται ότι  κωφεύει.

Οι μέχρι πρότινος «αρνητές της επιστήμης» που είδαν την πόρτα της εξόδου επειδή θεωρήθηκαν «μιάσματα» έδωσαν άλλο ένα δυναμικό παρών έξω από το Υπουργείο Υγείας και Εργασίας στις 14/12/2022 . Συγκεντρώθηκαν με τον παλμό και τον δυναμισμό που χαρακτήριζε τις συγκεντρώσεις τους από την πρώτη στιγμή, για να δηλώσουν ότι η θέση τους δεν είναι στο δρόμο όπου τους έστειλαν αλλά στα νοσοκομεία κοντά στους ασθενείς τους.

Από κάθε γωνιά της Ελλάδος οι άνθρωποι αυτοί που έκαναν την υπέρβαση και αντιστάθηκαν χωρίς  μισθό και ασφάλιση 16 μήνες , που με σοβαρότητα η οποία αρμόζει σε επιστήμονες πρώτης γραμμής  απαίτησαν να γίνει σεβαστή η διάταξη του ΚΙΔ περί ενημερωμένης συναίνεσης για κάθε ιατρική πράξη  και  που αβοήθητοι από κόμματα και σωματεία έστησαν έναν πυρήνα αντίστασης αξιοζήλευτο ορθώνουν για άλλη μια φορά στο κέντρο της Αθήνας το παράστημά τους, παλεύοντας εναντίον των παρεκκλίσεων .

Οι υγειονομικοί που άντεξαν ,  που λοιδορήθηκαν, που στοχοποιήθηκαν,  βγαίνουν πιο δυνατοί παρά ποτέ από όλη αυτήν τη δοκιμασία. Μας χρειάζονται στο πλάι τους! Ας είμαστε μαζί τους μέχρι να περάσουν το κατώφλι των νοσοκομείων τους. Το αξίζουν ! Είναι οι σύγχρονοι ήρωες που κάθε χώρα θα ευχόταν να είχε! Είναι οι γιατροί , οι νοσηλευτές και το υγειονομικό προσωπικό που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στο προσκέφαλό μας τις δύσκολες ώρες!  

Αναμένουμε την άμεση αποκατάσταση και αποζημίωσή τους για τη βλάβη που υπέστησαν.  Απαιτούμε την κατάργηση της παρέκκλισης  που οδήγησε σε πόλωση και κοινωνική  αναταραχή. Θέλουμε  «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»!

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.