Εξιχνίαση 4 διαρρήξεων στη Χίο

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν σήμερα το πρωί σε δημοτική οδό στην πόλη της Χίου δύο άτομα τη στιγμή που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα.

Εξιχνίαση 4 διαρρήξεων στη Χίο

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια, φακός, γάντια, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό σε κέρματα.

Στη συνέχεια της διερεύνησης της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι οι δράστες ενεργώντας από κοινού και βραδινές κυρίως ώρες, είχαν αφαιρέσει από 3 ακόμη οχήματα, είτε μετά από διάρρηξη είτε εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι δεν ήταν κλειδωμένα, τσάντα με διάφορα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό συνολικά των 380 ευρώ. Περισσότερες ήταν οι φθορές που προκάλεσαν σε δύο από τα οχήματα, ύψους 700 ευρώ περίπου.

Σε βάρος των δύο ατόμων, που είναι αλλοδαποί, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή των δραστών σε συναφείς πράξεις.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.