Καλαμάτα – ΠΑΟΚ 0-2

Με εύστοχο πέναλτι του Ολιβέιρα (26′) και πλασέ του Τόμας (78′) ο ΠΑΟΚ επικράτησε της μαύρης θύελλας και χωρίς να εντυπωσιάσει, έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Καλαμάτα – ΠΑΟΚ 0-2

Η Καλαμάτα προσπάθησε να αντισταθεί ή έστω να βάλει ένα γκολ, που θα τις έδινε κάποιες ελπίδες στο επαναλητπικό ματς της Θεσσαλονίκης, που θα γίνει στο νέο έτος αλλά δεν τακατάφερε. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο ποτέ δε λες ποτέ.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αναστασόπουλος): Μέντες, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Ασίγκμπα, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Μόζερ (69′ Τάτος), Ρόβας, Αρναρέλλης (74′ Βασιλόγιαννης).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ (58′ λ.τρ Κουλιεράκης), Κάργας, Ζοάν Σάστρε, Φιλίπε Σοάρες (65′ Σβαμπ), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (65′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας – Νάρεϊ, Ολιβέιρα (75′ Τόμας)

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading