Το Maestro του Παπακαλιάτη στο Netflix

Tο «Maestro» είναι διαθέσιμο στο Netflix από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και από τις πρώτες μέρες κέρδισε τους Έλληνες συνδρομητές, αφού είναι στην κορυφή των Trends.

Το Maestro του Παπακαλιάτη στο Netflix

Είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στην γνωστή πλατφόρμα και βέβαια μέσω αυτής έχει την δυνατότητα να κατακτήσει και κοινά εκτός Ελλάδος.

Τα 9 επεισόδια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο και από τις αρχές του 2023 θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά και το παγκόσμιο κοινό. Ο τίτλος της σειράς, ωστόσο, θα είναι διαφορετικός για τον υπόλοιπο κόσμο, σε σχέση με το ελληνικό Netflix.

Στα αγγλικά, ο τίτλος θα είναι «Maestro in Blue» και κατά πάσα πιθανότητα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εντός του 2023 έρχεται στο Netflix ακόμα μια παραγωγή με τον τίτλο «Μaestro». Ο λόγος για το νέο εγχείρημα του Μπράντλεϊ Κούπερ, στο οποίο θα υποδυθεί τον συνθέτη, Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Στο παρελθόν πάντως είχε γίνει προσπάθεια να μπει και μια άλλη ελληνική σειρά στην πλατφόρμα, μιλάμε για το έτερος εγώ του Σωτήρη Τσαφούλια. Η συμφωνία ήταν έτοιμη, αλλά διαφώνησε ως προς τα δικαιώματα η Cosmote.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.