Αλλαγές στο δρομολόγιο του πλοίου Μύκονος λόγω απαγορευτικού απόπλου

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών σήμερα Τρίτη 10/01 ισχύει η απαγόρευση απόπλου του πλοίου BLUE STAR MYCONOS.

Αλλαγές στο δρομολόγιο του πλοίου Μύκονος λόγω απαγορευτικού απόπλου

Το δρομολόγιο του πλοίου, διαμορφώνεται ως εξής:

Εφόσον οι καιρικές συνθήκες βελτιωθούν, το πλοίο θα αναχωρήσει από Βαθύ στις 23:59 (αντί 02:30) για Καρλόβασι 00:45-01:15, Εύδηλο 02:25-02:45, Μύκονο 05:10-05:25, Σύρο 06:20-06:35 και άφιξη στον Πειραιά 10:40.

Την Tετάρτη 11/01 το πλοίο θα αναχωρήσει στις 16:00 από Πειραιά, με ώρα άφιξης στην Ικαρία 12:15 της Πέμπτης 12/01 και στους Φούρνους-Κορσεών στις 01:15.

Περισσότερες πληροφορίες στα Λιμεναρχεία των νησιών.

Ανακοίνωση του ΚΚΕ

Χωρίς επίσημη απάντηση από την εταιρία Άττικα Γκρούπ για το που οφείλονται οι καθυστερήσεις του εν λόγω πλοίου τις τελευταίες εβδομάδες.

Με ανακοίνωση της η Τ.Ε ΙΚΑΡΙΑΣ – ΦΟΥΡΝΩΝ του ΚΚΕ κάνει αναφορά ότι το πλοίο ταξιδεύει με χαλασμένη μια κύρια μηχανή πάνω από δυο εβδομάδες, ρίχνοντας ευθύνες στις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, του Υπουργείου Ναυτιλίας και των αρμόδιων αρχών που επιτρέπουν πλοία να ταξιδεύουν σε αυτή την κατάσταση, με κίνδυνο να «μείνουν» μεσοπέλαγα.

Τονίζει επίσης, ότι οι νηογνώμονες είναι ιδιωτικές εταιρείες στις οποίες φρόντισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με νόμο (που ψήφισε το 2017) να τους δοθούν όλες οι αρμοδιότητες για τους ελέγχους στα πλοία που είχε μέχρι τότε ο Κλάδος Ελέγχου Εμπορικών Πλοίων του υπουργείου Ναυτιλίας, δηλαδή ο μοναδικός αρμόδιος κρατικός φορέας.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock