Συνάντηση εργασίας Μητσοτάκη – Μουτζούρη

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συναντήθηκε την Τρίτη, 17 Ιανουαρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, σε συνάντηση εργασίας για θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Συνάντηση εργασίας Μητσοτάκη – Μουτζούρη

Η συνάντηση προκάλεσε συζητήσεις για μια νέα προσέγγιση του κ. Μουτζούρη στον Πρωθυπουργό, μετά από δύο χρόνια διαφωνιών που υπήρξαν μεταξύ τους, με αιχμή του δόρατος το προσφυγικό, τη δημιουργία νέας δομής στη Λέσβο και τα γεγονότα στην Καράβα.

Ερωτηθείς ωστόσο για τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό ο κ. Μουτζούρης τόνισε ότι “υπήρξε συνεργασία εργασίας για τρέχοντα θέματα της περιφέρειας, όπου προσπαθούμε να συνεργαστούμε με άριστο τρόπο”.

Επίσης όταν ερωτήθηκε για τις εκλογές είπε ότι θα κατέβει ως ανεξάρτητος, ενώ η ΝΔ δεν φαίνεται, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να έχει κάποιο σχήμα που θα κατεβάσει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, και ειδικά μετά την διάλυση του σχήματος της κυρίας Καλογήρου.

Αυτή η ανεξαρτησία είναι λίγο ύποπτη, ειδικά μετά από την προσχώρηση μελών της ΝΔ στο σχήμα Μουτζούρη, όπως π.χ. ο έπαρχος Ικαρίας. Βέβαια την Νέα Δημοκρατία, όπως και τα άλλα κόμματα, αυτό τον καιρό προφανώς δεν την καίνε τα ζητήματα των αυτοδιοικητικών αλλά των εθνικών εκλογών, που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσουν και την τύχη των αυτοδιοικητικών, και δεχόμαστε ότι ο κύριος Μουτζούρης συζήτησε θέματα που αφορούν την περιφέρεια, αλλά ποιος είναι ο λόγος μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό να αναφερθεί στην ανεξαρτησία του;

One thought on “Συνάντηση εργασίας Μητσοτάκη – Μουτζούρη

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock