Φάρσα η βόμβα στο αεροπλάνο

Το θρίλερ που εξελίχθηκε σήμερα μεταξύ Πολωνίας και Ελλάδας με το αεροπλάνο που δήθεν είχε βόμβα και ξεσήκωσε δυο πολεμικές αεροπορίες, της Ελλάδας και της Ουγγαρίας, ήταν απλά ένα κακόγουστο αστείο.

Φάρσα η βόμβα στο αεροπλάνο

Οι ελληνικές αρχές, που εκκενώσαν άμεσα το αεροπλάνο ολοκλήρωσαν τον έλεγχο πριν από λίγο, και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κάποιος βοβμβιστικός μηχανισμός εντός του αεροπλάνου. Διαβάζοντας σχετικό ρεπορτάζ του πρώτου θέματος, αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια που εμπλέκεται η Αθήνα με πτήσεις της Ryanair που δέχθηκαν ψευδή απειλή για βόμβα.

Αυτά είναι τα κακόγουστα αστεία κάποιων που σκοπός είναι η αποσταθεροποίηση και θα πρέπει να συλληφθούν, και όχι μόνο, θα πρέπει να πληρώσουν το κόστος για την πτήση των πολεμικών αεροπλάνων. Η πρώτη φορά που την πάτησε η χώρα μας, είχε και πολιτικό αντίκτυπο, αφού το αεροσκάφος που απογειώθηκε από το ελευθέριος βενιζέλος και είχε προορισμό το Βίλνιους της Λιθουανίας, έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Λευκορωσία, στο Μινσκ, όπου οι αρχές συνέλαβαν έναν δημοσιογράφο, blogger πολέμιο της διακυβέρνησης του Λουκασένκο, τον Ρόμαν Ποτάσεβιτς. Το περιστατικό είχε γίνει στις 23 Μαΐου του 2021.

Στις 3 Ιουνίου 2021, ο δημοσιογράφος Προτάσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση της Λευκορωσίας και άλλαξε ριζικά γνώμη για όλα. Με δάκρυα, ο μέχρι τότε Λευκορώσος αντιφρονών και δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι εκείνος οργάνωσε τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην πατρίδα του το 2020. Πρόσθετα δήλωσε -αιφνίδια- ότι ο ίδιος τρέφει σεβασμό για τον Πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο, με τα Διεθνή ΜΜΕ να εικάζουν ότι o Προτάσεβιτς πιέστηκε και βασανίστηκε για να παραχωρήσει αυτή τη συνέντευξη και να μεταστραφεί, ενώ το ίδιο δήλωσαν και οι δύο γονείς του δημοσιογράφου.

Το ευτύχημα πάντως είναι ότι στην σημερινή πτήση δε θρηνήσαμε θύματα.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading