Ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου της Χίου με ογκολόγο και νεφρολόγο

Με δύο γιατρούς ενισχύθηκε αυτό το μήνα το “Σκυλίτσειο” Γενικό Νοσοκομείο Χίου.

Ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου της Χίου με ογκολόγο και νεφρολόγο
Η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, μεταξύ των δύο νέων Χιωτών γιατρών

Συγκεκριμένα ορκίστηκαν στη θέση του Επιμελητή Α’ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, ο νεφρολόγος Παναγιώτης Σιταράς και στη θέση μόνιμης ογκολόγου η Μαρία Δρίζου.

Ειδικά για την ογκολόγο ανακοινώθηκε ότι όσοι πολίτες χρήζουν παρακολούθηση μπορούν να κλείνουν ραντεβού στη Γραμματεία εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Χίου (τηλ: 22713.50112, 22713.50201) καθημερινά από τις 11.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.. Το Εξωτερικό Ογκολογικό ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου «ΕλπίΖω», που βλέπει πλέον το Τμήμα Ημερήσιας Νοσηλείας του Νοσοκομείου “ο Αγιος Αγγελής”, να αποκτά και ογκολόγο.

«Οι καρκινοπαθείς έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και κάποια στιγμή έπρεπε να δικαιωθούν, να μην ταλαιπωρούνται λόγω έλλειψης της συγκεκριμένης ειδικότητας να πηγαίνουν στην Αθήνα», σημείωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίζω» Τούλα Βογιατζή υποδεχόμενη την ογκολόγο Μ. Δρίζου.

«Δεν θα καθίσουμε ήσυχοι και ήσυχες, θα αγωνιζόμαστε πάντα για τις ελλείψεις που υπάρχουν, ειδικά για τους καρκινοπαθείς. Θα ήμαστε κοντά στη διοίκηση, σε οποιαδήποτε διοίκηση, το προσωπικό και τους ασθενείς για το καλύτερο» σημείωσε βάζοντας και τον επόμενο στόχο του Συλλόγου. Να αποκτήσει το Γενικό Νοσοκομείο Χίου και δεύτερο αιματολόγο”, σημείωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΕλπίΖω”.

«Αισιοδοξούμε πως σύντομα θα έχουμε και επικουρικό ογκολόγο», αντευχήθηκε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.