Πρόταση για συνεργασία της αριστεράς από τον Στρατή Γεωργούλα

Πρόταση για συνεργασία της αριστεράς από τον Στρατή Γεωργούλα

Την πρότασή του για πλατιά συνεργασία των σχημάτων και των παρατάξεων όλης της αριστεράς κατέθεσε η Περιφερειακή παράταξη,’”Ο άλλος δρόμος” του Στρατή Γεωργούλα στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη Σάμο με αφορμή την επίσκεψη του για την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Ο κ. Γεωργούλας αναφέρθηκε στο νέο σύστημα εκλογής με το νόμο Βορίδη, στον αποκλεισμό των κινημάτων, των τοπικών κοινωνιών από τα συλλογικά όργανα δήμων και περιφερειών. Τόνισε ότι θα πρέπει χωρίς αποκλεισμούς τόσο στις μάχες μέσα και έξω από τα συμβούλια όσο και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη οι παρατάξεις της Αριστεράς να μπορέσουν από καλύτερες θέσεις να υπερασπιστούν τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας στις μάχες που έρχονται.

Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης, Αλέξανδρος Σταθακιος και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στο θέμα του επικούρειου πολιτιστικού κέντρου που ήταν και το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης του περιφερειακού συμβουλίου αλλά και στην απόφαση του ΣτΕ για την μη νομιμότητα των αποφάσεων που ελήφθησαν από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Β. Αιγαίου από τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.