Βρείτε το playstation 5 σε προσφορά

Βρείτε το playstation 5 σε προσφορά

Το PlayStation 5 (επίσημη συντομογραφία PS5) είναι κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών που αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από την Sony Interactive Entertainment στις 12 Νοεμβρίου του 2020 στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία, ενώ στην Ευρώπη κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου του ίδιου έτους. Είναι διάδοχος του PlayStation 4. Θεωρείται ανταγωνιστής του Xbox Series X της Microsoft και του Switch της Nintendo.

Σε ένα άρθρο του Wired τον Απρίλιο του 2019, ο επικεφαλής αρχιτέκτονας της Sony Μαρκ Σέρνι αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με τον τότε ανώνυμο διάδοχο του PlayStation 4. Κάποια από τα χαρακτηριστικά της κονσόλας είναι η εξειδικευμένη μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης, συμβατότητα με παιχνίδια του PlayStation 4 και του PlayStation VR τίτλους, καθώς και υποστήριξη ψηφιακών τίτλων και τίτλων βασισμένων σε δίσκο.

Το γνωστό πολυκατάστημα public προσφέρει την δημοφιλή κονσόλα, που ήδη έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια κομμάτια σε όλο τον κόσμο στην προσφορά των 549€ έχοντα άμεσα διαθέσιμα αρκετά κομμάτια. Μια προσφορά που ισχύει για αγορές έως 28/02/2023.

Στις αρχές του έτους πουλιόνταν το PS5 σε τιμή άνω των 700€! Στα περισσότερα μαγαζιά πλέον έχει μια τιμή που αγγίζει τα 600€. Έχοντας αυτό υπόψιν μάλλον τα public κάνουν την καλύτερη προσφορά, δεδομένου ότι για τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας η εταιρεία δίνει δωρεάν μεταφορικά.

Όσο για τις δυνατότητες της παιχνιδομηχανής τα σχόλια είναι περιττά, ίσως είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading