Επισκέψεις σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο του συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης

Ο συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, που εδρεύει στη Σάμο, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, έως την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, επισκέφτηκε τα νησιά Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο, τον έπαρχο Λήμνου κ. Άγγελο Βλάττα – Λαμπρινό, το δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτριο Μαρινάκη τη δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου κα Μαρία Κακαλή, το διοικητή της 88ΣΔΙ ταξίαρχο κ. Τακόπουλο Κωνσταντίνο, καθώς και με διοικητές και εκπροσώπους Σωμάτων Ασφαλείας και λοιπών Φορέων των νησιών. Με τους ανωτέρω συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ώστε να διασφαλιστεί η άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων Φορέων, για θέματα της χειμερινής περιόδου που διανύουμε, καθώς και της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου.

Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, συμμετείχε σε τεχνική σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, η οποία είχε προγραμματιστεί από τον διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Δημήτριο Μαλλιαρό, παρουσία του περιφερειακού συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Ελευθέριου Παπαϊωάννου, καθώς και όλων των εμπλεκόμενων Φορέων.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο Σαμιακό βήμα

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.