Δήλωση Γιάννη Μπουρνού με αφορμή την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Προσκλητήριο ενότητας για την πολιτική αλλαγή»

Δήλωση Γιάννη Μπουρνού με αφορμή την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στις προσεχείς εθνικές εκλογές θα δώσω τη μάχη για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η πατρίδα και ο λαός μας, συμμετέχοντας ξανά στο ψηφοδέλτιο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Νομό Λέσβου. Μια μάχη που θα δώσουμε μαζί με αξιολογότατους συνυποψηφίους: Καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιό μας τη Μυρσίνη Βασίλα, τον Αντώνη Μαντζαβέλα, το Δημήτρη Μοιρασγεντή και τη Μαρία Νικολάρα.

Μπαίνουμε σε αυτή τη μάχη με αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και αξιοπρέπεια, με στόχο να απαλλάξουμε τη χώρα από το καθεστώς Μητσοτάκη, σχηματίζοντας μια δημοκρατική, προοδευτική κυβέρνηση για την προστασία της κοινωνικής πλειοψηφίας και τη δίκαιη ανάπτυξη.

Για να φύγει το καθεστώς Μητσοτάκη, πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να είναι νικητής στις εκλογές. Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς και καμία. Απευθύνω δημοκρατικό προσκλητήριο ενότητας σε κάθε συμπολίτη μας – ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης – που βλέπει τη ζωή του να δυσκολεύει, το εισόδημά του να συρρικνώνεται και την καθημερινότητά του να γίνεται εφιάλτης, όταν πάει στο σούπερ μάρκετ, όταν ανοίγει το λογαριασμό του ρεύματος του σπιτιού ή της επιχείρησής του. Σε κάθε συμπολίτη μας που ασφυκτιά από την εξόφθαλμη διαφθορά, την παραπληροφόρηση των καναλιών, τις παράνομες παρακολουθήσεις και την καθεστωτική αντίληψη και την αλαζονεία του Μητσοτάκη, των υπουργών του και των τοπικών του εκπροσώπων. Σε κάθε συμπολίτη μας που επιζητά την αλλαγή στον τόπο, για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον γι αυτόν και τα παιδιά του.

Από το 2019 μέχρι σήμερα έχω δώσει όλες μου στις δυνάμεις, για να υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ, ως βουλευτής, τους πολίτες της Λέσβου, της Λήμνου και του Αϊ Στράτη, τιμώντας έτσι την εμπιστοσύνη τους. Έχω χτίσει πολύτιμες σχέσεις με ανθρώπους και συλλογικούς φορείς, στους κοινούς μας αγώνες και αγωνίες για το μέλλον των νησιών μας, απέναντι σε μια πραγματικά καταστροφική κυβέρνηση, που το μόνο μεγάλο «αναπτυξιακό» έργο που αφήνει πίσω της είναι το νέο ΚΥΤ της Βάστριας στη Λέσβο.

Με αυτή την πολύτιμη παρακαταθήκη συμμετέχω στην επερχόμενη εκλογική μάχη, ζητώντας ξανά τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και στο πρόσωπό μου.

Είμαι αισιόδοξος, ότι θα τα καταφέρουμε.

Είμαι αισιόδοξος, ότι η πατρίδα και ο λαός μας θα αλλάξει σελίδα.

Για δημοκρατία και δικαιοσύνη παντού.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.