Συναυλία αλληλεγγύης για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας στην Εύβοια

Συναυλία αλληλεγγύης για την ενίσχυση των σεισμοπαθών Τουρκίας και Συρίας διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και το παράρτημα Εύβοιας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Συναυλία αλληλεγγύης για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρία στην Εύβοια

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Μάρτη στις 7 μ.μ. στο Κόκκινο Σπίτι στη Χαλκίδα (σε περίπτωση κακοκαιρίας η συναυλία θα μεταφερθεί στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου – Μ.Φριζή 10, απέναντι από την Πυροσβεστική).

Η συναυλία είναι δωρεάν και θα υπάρχει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης για όποιον το επιθυμεί. Τα έσοδα θα διατεθούν για την προμήθεια υλικής βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς, με ευθύνη του Εργατικού Κέντρου.

Η συναυλία αλληλεγγύης είναι μια συγκινητική προσφορά καλλιτεχνών, συγκροτημάτων και Συλλόγων της πόλης και θα συμμετέχουν οι: Καντινελια, Τάνια Κικιδη, Μενιαν, Ηλ. Γκιζας και φίλοι, Δημ. Αναστόπουλος, Δημ. Μακρής, Μανταρα, Alone Together Jazz Sounds, Δημ. Καραβας και άλλοι. Συμμετέχει επίσης «τ’ Αλωνάκι».

Στο κάλεσμά του το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας σημειώνει: «Όλες αυτές τις ημέρες, ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης έχει ξεδιπλωθεί απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα και στο νομό μας. Ήδη, την Παρασκευή 17/2, πάνω από 100 τόνοι υλικής βοήθειας που συγκεντρώθηκαν από Συνδικάτα και φορείς της Ελλάδας παραδόθηκαν στα Συνδικάτα της Τουρκίας. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η πρώτη δόση υλικής βοήθειας που εξασφάλισε το Εργατικό Κέντρο από τη μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν τα Συνδικάτα, οι φορείς και ο λαός της Εύβοιας. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η Αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών απέναντι σε όσους θέλουν να μας μπλέξουν σε επικίνδυνα παιχνίδια και παζάρια. Συνεχίζουμε!».

902

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading