Αλέξης Τσίπρας: «Στόχος αλλά και ευθύνη όλων μας είναι η νίκη στις εκλογές»

Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ έχει διαδικασίες, έχει όργανα, εκεί θα αποφασιστούν όλα σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς για το θέμα με τον Παύλο Πολάκη στην παρέμβασή του στο συνέδριο «ygeiamou 2023».

Αλέξης Τσίπρας: «Στόχος αλλά και ευθύνη όλων μας είναι η νίκη στις εκλογές»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε σήμερα, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, στο Συνέδριο «ygeiamou 2023: Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον Άνθρωπο», στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο Αλ. Τσίπρας συμμετείχε σε συζήτηση με θέμα “Η επόμενη ημέρα για την Υγεία”, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ και συμμετείχαν με ερωτήσεις η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στην Θεσσαλονίκη, και ο Χαράλαμπος Οικονόμου, καθηγητής Κοινωνιολογίας και Πολιτικών Υγείας στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Από τη συζήτηση με τον Αντώνη Σρόιτερ δεν μπορούσε να λείπει και η αναφορά στο θέμα που έχει προκύψει με τον Παύλο Πολάκη και την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθει στην διακυβέρνηση του τόπου ούτε για να γκρεμίσει, ούτε για να εκδικηθεί. Θα έρθει για να δημιουργήσει για να χτίσει δομές εμπιστοσύνης, αξιοκρατίας, λογοδοσίας» διευκρινίζοντας ότι τα αρμόδια όργανα θα αποφασίσουν για τον Παύλο Πολάκη. Ενώ προέβλεψε ότι «πολύ σύντομα αυτή η συζήτηση θα τελειώσει και θα ασχοληθούμε με τα μεγάλα ζητήματα του τόπου».

«Το καταστατικό μου δίνει τη δυνατότητα ως πρόεδρος να παραπέμψω ένα στέλεχος αν κρίνω ότι αυτό προστατεύει τη συλλογική μας προσπάθεια. Δεν είναι όργανο δεοντολογίας ο πρόεδρος για να επιβάλλει ποινές. Παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας γιατί ανήρτησε κάποιες προγραμματικές θέσεις εν μέσω προεκλογικής περιόδου που απέχουν από τις συλλογικά επεξεργασμένες δικές μας θέσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του κράτους, τα προβλήματα με τη λειτουργία των θεσμών» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας για την υπόθεση με τον Παύλο Πολάκη.

Παρακολουθήστε την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα:

Left

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.