Εκδηλώσεις για τον Τουρισμό στη Σάμο

Δύο εκδηλώσεις διοργανώνει στην Σάμο το Γραφείο Καινοτομίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Β. Αιγαίου με θέματα την Καινοτομία στον Τουρισμό, την εξωστρέφεια και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο εργαστήρια διαδικασίας επιχειρηματικής ανακάλυψης (ι-ΔΕΑ) που θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 17:30 στο Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Βαθύ με τίτλο «Αγροδιατροφή: Καινοτομία & Εξωστρέφεια» και την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 18:00 στο Κτίριο Προβατάρη στο Καρλόβασι με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός – Καινοτομία στον Τουρισμό – Τοπική Ανάπτυξη».

Και στις δύο εκδηλώσεις θα συμμετέχουν επιχειρηματίες του τομέα της Αγροδιατροφής και του Τουρισμού, ερευνητές και σχετικοί φορείς οι οποίοι με τις τοποθετήσεις τους στα εργαστήρια, θα συμβάλλουν στην ανάδειξη νέων καινοτόμων προϊόντων και εξωστρέφειας στον χώρο της αγροδιατροφής και των τοπικών προϊόντων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, και στην ανάδειξη των προοπτικών του ψηφιακού μετασχηματισμού και της καινοτομίας στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού με στόχο την τοπική ανάπτυξη.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.