Συναντήσεις του βουλευτή Σάμου στο υπουργείο παιδείας

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου ο Βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης είχε διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη του Υπουργείου Παιδείας για εκπαιδευτικά ζητήματα του νομού.

Συναντήσεις του βουλευτή Σάμου στο υπουργείο παιδείας

Στις συναντήσεις στις οποίες μετείχε και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου κ. Δ. Ταμπαχανιώτης έγινε εργασία σχετικά με την αναβάθμιση των ΕΠΑΛ Σάμου, την έναρξη τμημάτων ένταξης σε Βαθύ και Καρλόβασι, αλλά και για την λειτουργία Δευτεροβάθμιας δομής ΕΕΕΕΚ ( Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) στην Ικαρία. Οι εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα είναι θετικές.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής παραβρέθηκε στην Παρουσίαση του έργου της Επιστημονικής Επιτροπής του Υπουργείου Παιδείας για την εκπαιδευτική στήριξη των παιδιών των προσφύγων και των μεταναστών. Η παρουσίαση, παρόντος του γενικού γραμματέα του Υπουργείου κ. Γ. Παντή έγινε για να ενημερωθούν οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, αλλά και οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Από πλευράς Σάμου συμμετείχαν, η κα Α. Εμμανουηλίδου, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου και ο κ. Ταμπαχανιώτης Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, ενώ στην ενημέρωση παραβρέθηκε και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου κ. Α. Καλάργαλης.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.