Πόπη Τσαπανίδου: Ασέβεια προς τα θύματα η υποκρισία Μητσοτάκη

Με μια σκληρή δήλωση απάντησε η Πόπη Τσαπανίδου στο «διάγγελμα» Μητσοτάκη κατά το οποίο ο πρωθυπουργός έβγαλε από τη φαρέτρα του δεύτερο «πόρισμα» για την τραγωδία στα Τέμπη, υποστηρίζοντας ότι «όλοι φταίμε».

Πόπη Τσαπανίδου: Ασέβεια προς τα θύματα η υποκρισία Μητσοτάκη

«Ο κος Μητσοτάκης οφείλει να κατανοήσει ότι δεν έγινε προχθές πρωθυπουργός αλλά κυβερνά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και ηγείται μιας παράταξης που κυβέρνησε σχεδόν τα μισά χρόνια από τη μεταπολίτευση, αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια απαξιώθηκαν και ξηλώθηκαν πολλές δικλείδες ασφαλείας, με βάση τις οποίες λειτουργούσαν ομαλά οι σιδηρόδρομοι τόσα χρόνια, που θα είχαν αποτρέψει το δυστύχημα.

«Και, κυρίως, οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι ανήλθε στην εξουσία με την υπόσχεση του επιτελικού κράτους και της αριστείας και αντί αυτού κυβερνά με ρουσφέτια και αναξιοκρατία παντού».

Πόσο πειστικό είναι να επιχειρεί να μας πείσει ότι όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια τώρα, θα τα κάνει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, αναρωτιέται η Πόπη Τσαπανίδου στη δήλωσή της και καταλήγει:

«Έρχονται στιγμές που η ουσία ξεπερνά την επικοινωνία και κανένας Αμερικανός επικοινωνιολόγος δεν μπορεί να τα διορθώσει».

Δείτε τα όσα δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου

Αυγή

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.