Η Λαμία επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννενα και έβαλε «φωτιά» στα πλέι άουτ. Ο Βέργος σημείωσε και τα δύο γκολ (12′, 46′), ενώ αποβλήθηκε ο Ντε Βινσέντι στο 53’ και ο Μανούσος στο φινάλε και οι νικητές έμειναν με 9 παίκτες.

Η Λαμία δίνει μια μεγάη μάχη να μείνει στην κατηγορία και το πρώτο κομμάτι του αγώνα στέφθηκε με επιτυχία. Μια επιτυχία που την ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.
Οι συνθέσεις
ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά (70’ Σαραμαντάς) – Τζανδάρης, Νούνιες (70’ Μπεχαράνο), Μαρτίνεθ (70’ Σλίβκα), Τσιλούλης (82’ Καραμάνος) – Ντε Βινσέντι, Βέργος (82’ Μανούσος)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Τσιντώτας – Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Τσάβος (82’ Λώλης) – Τζίνο, Λιάσος (46’ Μπιλμπάο), Ριένστρα (58’ Ροσέρο) – Τζίμας (66’ Λέο Μπατίστ), Μορέιρα (82’ Παμλίδης), Μπάλαν
Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και όχι μόνο