Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ (μ-λ) στο Βόρειο Αιγαίο

Το κόμμα της αριστεράς ΚΚΕ (μ-λ) ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτια του σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να τα δείτε στη σχετική είδηση στη σελίδα του κόμματος.

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ (μ-λ) στο Βόρειο Αιγαίο

Η ανακοίνωση του κόμματος

Με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας συμμετέχει το ΚΚΕ(μ-λ) στις εκλογές της 21ης Μάη.

Οι 179 υποψήφιοι είναι νεολαίοι, εργαζόμενοι, αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχοι με ενεργό συμμετοχή στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού και της νεολαίας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ανήκουν στους αγωνιστές που έδωσαν από την πρώτη στιγμή τη μάχη ενάντια στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και στάθηκαν απέναντι στις δυνάμεις καταστολής υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των μαζών να διαδηλώνουν.

Που πάλεψαν στα σωματεία τους, στους φοιτητικούς συλλόγους, στις γειτονιές, για να διαλύσουν τις εκλογικές αυταπάτες και να καλέσουν τον λαό σε μαζικές κινητοποιήσεις, στην αναμέτρηση με το σύστημα που του κλέβει τη ζωή.

Που διαδήλωσαν ενάντια στη μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο των αμερικανοΝΑΤΟϊκών φονιάδων, ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία, ενάντια στη ρώσικη εισβολή και την εμπλοκή της Δύσης.

Που κόντρα στις λογικές της παραίτησης και της ήττας, ύψωσαν ανάστημα ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα του Χατζηδάκη, ενάντια στους νόμους της Κεραμέως, ενάντια στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των δημοσίων υπαλλήλων.

Που βρέθηκαν μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες λαού και νεολαίας στο ξέσπασμα της οργής για το έγκλημα στα Τέμπη και αγωνίστηκαν για να μείνει ο κόσμος στον δρόμο και να διεκδικήσει το δίκιο του.

Το ΚΚΕ(μ-λ) απευθύνεται στον ελληνικό λαό και ζητά την ψήφο του στις 21 Μάη για να δυναμώσει η φωνή της αντίστασης, για να γίνει συνείδηση των μαζών ότι για να ζήσουμε πρέπει ν’ αγωνιστούμε!

Οι υποψήφιοι στο Βόρειο Αιγαίο

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ

  1. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Δημητρίου
  2. ΘΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Δημητρίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΜΟΥ

  1. ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σταύρου
  2. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΥΡΤΩ του Μιχαήλ
  3. ΧΟΥΒΑΡΔΑ ΙΩΑΝΝΑ του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΙΟΥ

  1. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Σπυρίδωνα

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.