Το κύπελλο Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου αναφερόμενος στον τελικό του κυπέλλου δήλωσε ότι «αναγκαστικά πάμε Βόλο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για ακόμη μία φορά ταλαιπωρούμε τον κόσμο και βέβαια η ευθύνη δεν είναι δική μας όπως προσπαθούν κάποιοι να περάσουν.

Το κύπελλο Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό

Το καταναγκαστικό να πάμε στον Βόλο με 400 προσκλήσεις δεν έχει να κάνει με εμάς, αλλά με την αδυναμία της αστυνομικής διεύθυνσης να προστατεύσει ένα σημαντικό γεγονός για να μην γίνουν έκτροπα. Το έχω πει και εγώ, ότι ο κ. Μπέος μπορεί με την συνδρομή της αστυνομίας και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης να ανοίξει λίγο τις πόρτες του γηπέδου. Τα 400 άτομα αν γίνουν μερικές χιλιάδες δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Είναι απαράδεκτο. Για άλλα γεγονότα έχουν επιστρατευτεί πόσοι αστυνομικοί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ».

Καταλήγοντας ο Αστ. Αντωνίου, είπε: «Η ημερομηνία είναι 24 Μαϊου, η πρόταση από την ΕΠΟ έγινε χθες η ανταπόκριση του κ. Μπέου ήταν άμεση, αλλά με 400 προσκλήσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία του τελικού δεν έχει κλειδώσει. Η ΕΠΟ ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι επιθυμεί να διεξαχθεί πριν από τις εκλογές και συγκεκριμένα στις 18 ή τις 19 Μαϊου. Κι αυτό διότι οι φιναλίστ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θέλουν να δώσουν νωρίτερα την καλοκαιρινή άδεια στους ποδοσφαιριστές τους.

Documento

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.