Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σάμου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Ως ευκαιρία αναστοχασμού και αυτοκριτικής χαρακτηρίζουν το αρνητικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σάμου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Αναφέρουν ότι δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν το πρόγραμμα τους μα περισσότερο δεν μπόρεσαν να «πείσουν την προοπτική της διακυβέρνησης της χώρας από μια κυβέρνηση προοδευτική, δημοκρατική, με προγραμματικές συγκλήσεις, στη βάση της απλής αναλογικής”.

«Σήμερα είναι μια άλλη μέρα με τα ίδια όμως μεγάλα προβλήματα για τον τόπο. Η ακρίβεια, η μείωση των εισοδημάτων, η συρρίκνωση του δημόσιου χαρακτήρα σε υγεία και παιδεία, η απειλή των πλειστηριασμών, τα ζητήματα διαφάνειας και δημοκρατίας, οι συνδικαλιστικές ελευθερίες, τα δικαιώματα των γυναικών, είναι προβλήματα που θα ταλανίσουν την κοινωνία και θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τις ζωές μας.Είναι όμως και προβλήματα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως κόμμα της αριστεράς, θα σταθεί με αλληλεγγύη δίπλα σε κάθε πολίτη και θα παλέψει με αποφασιστικότητα στις δύσκολες μέρες που έρχονται» αναφέρει η υποψήφια βουλεύτρια Πένυ Δεμερτζή.

«Η εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου είχε νικητή, ηττημένους και διδάγματα, τα οποία οφείλουμε να αξιοποιήσουμε. Και θα το κάνουμε, δίνοντας τις επόμενες κοινωνικές και πολιτικές μάχες συλλογικά και συντεταγμένα», ανέφερε ο έτερος υποψήφιος Σταμάτης Βαρδαρός τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη βελτίωση των δομών και των υποδομών, για τη διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής στην άκρη αυτή της χώρας, αλλά όχι στο περιθώριο.Τέλος από την πλευρά του ο πρώτος σε ψήφους του ψηφοδελτίου Μανόλης Κάρλας δήλωσε παρών στους κοινωνικούς αγώνες που έρχονται για καλύτερες μέρες στη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO