Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στη Σάμο έκανε το ΚΚΕ (μ-λ)

Tην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του για τις επερχόμενες εκλογές έκανε το ΚΚΕ (μ-λ) το μεσημέρι της Δευτέρας.

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στη Σάμο έκανε το ΚΚΕ (μ-λ)

Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Παπαβασιλείου ανέφερε ότι στα ψηφοδέλτια όλης της χώρας καθαρά για οικονομικούς λόγους θα υπάρχουν λιγότεροι υποψήφιοι καθώς το παράβολο για κάθε υποψηφιότητα ανέρχεται στα 150 ευρώ χρήματα που προέρχονται αποκλειστικά από τις εισφορές των μελών του κόμματος.

Έτσι και στην Σάμο μοναδικός υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Κελεσίδης ενώ η συμμετοχή των άλλων δύο συνυποψηφίων του στις εκλογές της 21ης Μαίου ,Μυρτώς Παπακώστα και Ιωάννας Χουβαρδά θα είναι ενεργή.

Ο κ. Παπαβασιλείου όσο και οι υποψήφιοι του ΚΚΕ(μ-λ) ανέφεραν ότι κανένα κυβερνητικό κόμμα δε διαθέτει ουσιαστικά κυβερνητικό πρόγραμμα αλά όταν εκλεγούν απλά θα κάνουν διαχείριση του προγράμματος της Ε.Ε.

Εστίασαν στο «έγκλημα των Τεμπών» λέγοντας ότι τα εγκλήματα συνεχίζονται στους χώρους εργασίας αλλά και λόγω της υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ με αφορμή το θάνατο τριών γυναικών λόγω καθυστέρησης μεταφοράς τους με ασθενοφόρο.Ο κ. Παπαβασιλείου ανέφερε ότι το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών δεν αναφέρει ότι μπορεί να καταργηθεί το ταξικό χάσμα μεταξύ κεφαλαίου και λαού.«Τους λέμε ότι δε θα ξεμπερδέψουν από το λαό αλλά θα τον βρουν μπροστά τους.Στις κάλπες του Ιούνη η οργή στους κυρίαρχους θα καταγραφεί ηχηρά.

Είμαστε κουμουνιστές και με τους αγώνες μπορούμε να κερδίσουμε καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Όχι με εκλογές αλλά με επαναστατική πολιτική» τόνισε ο κ. Παπαβασιλείου.Πολιτική κοινοβουλευτικών αυταπάτες.λογω οικονομικών μόνο ένας υποψήφιος στη Σάμο Γιάννης Κελεσίδης.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.