Ανακήρυξη Υποψήφιων Δημάρχων Ικαρίας και Φούρνων με το ΚΚΕ

Ανακήρυξη Υποψήφιων Δημάρχων Ικαρίας και Φούρνων με το ΚΚΕ

Η ΤΕ Ικαρίας-Φούρνων του ΚΚΕ ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Φανούρη Καρούτσου ως υποψήφιου δημάρχου Ικαρίας και της Ευαγγελίας Κυπραίου ως υποψήφιας δημάρχου Φούρνων με τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο Φανούρης Καρούτσος υποψήφιος για δήμαρχος στην Ικαρία

Ο Φανούρης Καρούτσος,  63 ετών, μέλος του ΤΓ Ικαρίας-Φούρνων του ΚΚΕ, έχει πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν αφού από τα μαθητικά του χρόνια συμμετέχει στο εργατικό-λαϊκό κίνημα. Γέννημα θρέμμα εργάτης, πρόεδρος επί σειρά ετών του συνδικάτου οικοδόμων του νησιού. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του εργατικού κέντρου του νομού Σάμου και από το 2002 έως το 2010 ήταν δήμαρχος Ραχών. Σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον δήμο Ικαρίας.

H Ευαγγελία Κυπραίου υποψήφια για δήμαρχος στους Φούρνους

Η Ευαγγελία Κυπραίου 38 ετών, είναι απόφοιτη της Σχολής Τεχνολόγων Αλιείας – Υδατοκαλλιεργειών ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και εργάζεται στους Φούρνους συμμετέχοντας σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τη συλλογή αλιευτικών δεδομένων. Είναι Γραμματέας της ΚΟΒ Φούρνων, επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Φούρνους. Ασχολήθηκε ενεργά με το φοιτητικό – σπουδαστικό κίνημα και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας(ΟΓΕ).

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.