Συζήτηση για την υγεία στις Ράχες Ικαρίας

Η ένωση γονέων Ικαρίας καλεί σε ανοιχτή συζήτηση-σύσκεψη για τα ζητήματα που αφορούν τα θέματα της υγείας στις Ράχες Ικαρίας την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο γήπεδο μπάσκετ των Ραχών.

Συζήτηση για την υγεία στις Ράχες Ικαρίας

Η ανακοίνωση του φορέα των γονέων έχει ως εξής:

Σε συνέχιση των διαρκών κινητοποιήσεων μας για την Υγεία στο νησί, για την στελέχωση όλων των δημόσιων μονάδων Υγείας της Ικαρίας  με μόνιμο ιατρικό προσωπικό, για την ματαίωση της συνεχιζόμενης μετακίνησης της μοναδικής ιατρού του κατά τα άλλα «Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ραχών προς άλλη περιοχή και κέντρο Υγείας για εκεί εφημερία, απαιτούμε:

  • Η γιατρός των Ραχών, να εκτελεί τις εφημερίες της στο ιατρείο στις Ράχες, ώστε σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού , να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της.
  • Προσλήψεις μόνιμων γιατρών όλων των ειδικοτήτων σε όλες τις δομές υγείας του νησιού μας, ώστε να καλυφθούν όλες οι πραγματικές ανάγκες ολόκληρου του νησιού.

Καλούμε: όλα τα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τους συλλόγους γονέων και τα αθλητικά σωματεία, τους 49 συλλόγους και φορείς που συνυπέγραψαν το έγγραφο της Ένωσης για τη μη μετακίνηση της ιατρού, γενικά το σύνολο των φορέων που δραστηριοποιούνται στην Ικαρία, σε κοινή σύσκεψη-συζήτηση την Τετάρτη 28 Ιούνη στις Ράχες (στο γήπεδο μπάσκετ) στις 9 μ.μ.

Συζητάμε τις από δω και πέρα μορφές των κινητοποιήσεων μας, για ένα ζήτημα που αφορά την ίδια μας τη ζωή και των παιδιών μας.

Να είμαστε όλοι εκεί.

Loading

One thought on “Συζήτηση για την υγεία στις Ράχες Ικαρίας

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.