Συνάντηση Τσίπρα-Κασσελάκη

Μια συζήτηση σε χαλαρό κλίμα, χωρίς κάμερες, που έβγαλε, όμως, ειδήσεις είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τους δημοσιογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Συνάντηση Τσίπρα-Κασσελάκη

Ο τέως πρωθυπουργός χρησιμοποίησε μια φράση του Τσώρτσιλ σχολιάζοντας το τι εστί πολιτική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πολιτική είναι events my dear, όπως έλεγε ο Τσώρτσιλ.. Δε θα σας αφήσουμε να πλήξετε, όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενος στον διάδοχό του στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι «Μαθαίνει γρήγορα» και συνέχισε λέγοντας «Δεν είναι υπουργείο να κάνουμε παράδοση παραλαβή. Τι να του δώσω; του έδωσα το “βαλιτσάκι» με τους κωδικούς των πυρηνικών», είπε αστειευόμενος.

Η ατάκα Τσίπρα προκάλεσε την ερώτηση δημοσιογράφου «το θέμα είναι εάν θα έχουμε πυρηνική έκρηξη» με τον τέως πρωθυπουργό να απαντά: «κανέναν δεν θα ωφελούσε, δεν νομίζω».

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε, ακόμα, στους δημοσιογράφους ότι θα τον βλέπουν συχνά στη Βουλή ενώ σε ερώτηση εάν θα δει το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε και πάλι με χιούμορ: «Αυτό είναι όντως ένα σοβαρό ερώτημα. Να δούμε, αν θα διαβάσει νωρίς ο μικρός».

Αυγή

Loading

One thought on “Συνάντηση Τσίπρα-Κασσελάκη

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.