Απεβίωσε ο κιθαρίστας των Massive Attack, Άντζελο Μπρουσκίνι

Το βρετανικό συγκρότημα Massive Attack ανακοίνωσε σήμερα τον θάνατο του κιθαρίστα του, Άντζελο Μπρουσκίνι, ο οποίος έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα.

Απεβίωσε ο κιθαρίστας των Massive Attack, Άντζελο Μπρουσκίνι

«Αναπαύσου εν ειρήνη, Άντζελο. Ένα λαμπρό και αυθεντικό ταλέντο», έγραψε το συγκρότημα της trip-hop στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα X, τονίζοντας ότι ήταν «ανυπολόγιστη» η συνεισφορά του στο έργο του.

Στον λογαριασμό του στο Instagram, το συγκρότημα από το Μπρίστολ της Αγγλίας πρόσθεσε ότι τα μέλη του αισθάνονται «συντετριμμένα» από την απώλεια.

Το συγκρότημα ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980 και γνώρισε την επιτυχία με τα άλμπουμ Mezzanine και 100th Windows. Ο Άντζελο Μπρουσκίνι, 62 ετών, συμμετείχε προηγουμένως σε διάφορα σχήματα και εντάχθηκε στο γκρουπ το 1990, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση της μουσικής ταυτότητάς του. Τον περασμένο Ιούλιο είχε ανακοινώσει ο ίδιος ότι πάσχει από καρκίνο και ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

«Πέρασα μια υπέροχη ζωή, έκανα πολλές φορές τον γύρο του κόσμου, γνώρισα πολλούς εξαίρετους ανθρώπους, αλλά η πόρτα τώρα κλείνει», είχε γράψει τότε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Left

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.