Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1

ΠΑΟ και ΟΣΦΠ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο κύπελλο, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και θα παίξουν την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Αλεξανδρόπουλου (45′), ενώ ο ΠΑΟ ισοφάρισε στο (65′) με τον Ιωαννίδη.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο γήπεδο, σε σχέση με προηγούμενα ματς και πίεζε συνεχώς ψηλά τους πράσινους. Ο Καρβαλιάλ έκανε 4 αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ και βέβαια η βελτίωση της εικόνας της ομάδας του Πειραιά είχε και το αποτέλεσμα να δώσει το προβάδισμα με τον Αλεξανδρόπουλο. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει αμυντικά προβλήματα, θέματα συνοχής στην άμυνά του και με γκολ από κεφαλιά ισοφαρίστηκε, και έτσι δεν έκανε την χάρη στους οπαδούς του που νωρίτερα στο Ρέντη ζητούσαν την νίκη έναντι του αιώνιου αντιπάλου τους. Το γκολ βέβαια του ΠΑΟ προήλθε από τις αλλαγές του Τερίμ στο δεύτερο ημίχρονο, που είχαν ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟ να γίνει πιο επιθετικός.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (61’ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (46’ Σπόραρ), Τζούρισιτς (38’ Μαντσίνι), Αϊτόρ (46’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα (61’ Κίνι), Έσε, Αλεξανδρόπουλος (61’ Καμαρά), Μασούρας (73’ Φορτούνης), Ρίτσαρντς (56’ Ποντένσε), Καρβάλιο, Ναβάρο (73’ Γιόβετιτς).

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading