ΑΕΚ – Άρης 0-0

ΑΕΚ κι Άρης έμειναν στα ρηχά στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας (17/01).

ΑΕΚ – Άρης 0-0

Η ΑΕΚ σε σχέση με το ντέρμπι του πρωταθλήματος έναντι του Ολυμπιακού είχε 7 αλλαγές στο αρχικό σχήμα της. Ο Αλμέϊδα θέλησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες έναντι της συνέχειας των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα. Ο Άρης από την άλλη κατέβηκε ακριβώς με το ίδο σχήμα που κατέβηκε στο πρωτάθλημα έναντι του ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ λόγω των πολλών αλλαγών δεν είχε ιδιαίτερη αγωνιστική συνοχή και έτσι οι φιλοξενούμενοι απειλήθηκαν ελάχιστα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά οι προσπάθειες τους δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Έτσι την επόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη θα μάθουμε ποιος από τους δυο θα προχωρήσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

AEK (Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ (λ.τρ. 46΄ Γκατσίνοβιτς), Πήλιος, Σιμάνσκι, Μήτογλου – Γιόνσον, Πινέδα, Τσούμπερ (60’ Αραούχο), Ελίασον (60’ Άμραμπατ)- Πισάρο (69’ Φερνάντες), Πόνσε (60’ Λιβάι Γκαρσία).

ΑPHΣ (Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια – Νταρίντα, Ζιλ (λ.τρ. 77’ Φετφατζίδης) – Τζούρασεκ (72’ Ντουκουρέ), Σαβέριο (54’ Παναγίδης), Σουλεϊμάνοφ – Μορόν (77’ Ζαμόρα).

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading