Κυριαρχική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βόλος επικρατώντας με ευρύ σκορ της Κηφισιάς και έκανε τεράστιο βήμα στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την παρουσία του στην Super League και τη νέα σεζόν.

Ο Βόλος έπαιξε με δύναμη και πλάνο από τα πρώτα λεπτά, όπου σημείωσε δυο γρήγορα γκολ με τους Κόμπα μόλις στο 3ο λεπτό και Γκαρσια στο 11′. Η Κηφισιά μείωσε στο 33′ με γκολ του Οζέγκοβιτς ενώ το σκορ του ημιχρόνου διαμορφώθηκε με γκολ του Γκαρσία στο 47′. Ο Βόλος στο δεύτερο μέρος έκανε το 4-1 με γκολ στο 85′ του Μωραΐτη. Ο Βόλος έμεινε με 10 μετά την αποβολή με δυο κίτρινες κάρτες του Ντε Καμπς.
Οι συνθέσεις
ΒΟΛΟΣ (Κόντης): Κόβατς- Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα,-Γκλάβτσιτς (93’ Τρουιγέ), Ντε Καμπς- Μύγας Ασεχνούν, Κόμπα (71’ Μπερτόλιο)- Γκαρσία (82’ Μωραΐτης)
ΚΗΦΙΣΙΑ (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος- Γκόμπελιτς (46’ Τεττέι), Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς (79’ Γιόβαντσιτς )- Τσανάτζια (64’ Πρίτσας), Σναϊντερλέν (64’ Σολόα) – Μενέντες (46’ Κλωναρίδης), Σάντος Ματέους, Μπιφουμά- Οζέγκοβιτς
Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος εδώ
![]()