Η εθνική μας γνώρισε την ήττα από την εθνική Σκωτίας στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για τα προκριματικά της league A του Nations League και θα εχει την ευκαιρία στις 23 Μαρτίου να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί.

Το γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 33′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μακ Τόμινεϊ. Ο Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε τον Κωνσταντίνο Καρέτσας, όπου ο 17χρονος έγινε ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών. Ο παίκτης της Γκενγκ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Οι συνθέσεις
Ελλάδα: Τζολάκης, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Σιώπης, Μάνταλος (72′ Ζαφείρης), Κωνσταντέλιας (72′ Παυλίδης_, Μασούρας (46′ Καρέτσας), Τζόλης (72′ Πέλκας), Ιωαννίδης (81′ Φούντας)
Σκωτία: Γκόρντον, Ράλστον (90′ Πόρτεους), Σούταρ. Χάνλι, Ρόμπερτσον, Γκίλμουρ, ΜακΛίν (76′ Τίρνεϊ), ΜακΓκίν, ΜακΤόμινεϊ, Φέργκιουσον, Άνταμς (75′ Χιρστ)
![]()