Καλή Χρονιά σε όλους

Μια χρονιά έφυγε γεμάτη γεγονότα για τον τόπο μας αλλά και για την Χώρα, μια άλλη χρονιά έρχεται γεμάτη ελπίδα.

Η ενημέρωση με όποιες δυσκολίες έχει θα συνεχιστεί και το νέο έτος, όπου πολιτικά η Ελλάδα έχει αλλάξει μετά την άνοδο τη νέας κυβέρνησης τον Ιούλιο του προηγούμενου έτους. Καλοπροαίρετα καιμε αίσθημα αισιοδοξίας θα συνεχίσουμε την όποια κριτική στην εξουσία, μπορεί την νέα κυβέρνηση να μην την βλέπουμε με θετικό μάτι αλλά θέλουμε να κάνει έργο γιατί αυτό θα είναι για το καλό του τόπου μας. Το ίδιο ισχύει και για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η Χρονιά που έρχεται είναι στο παρα ένα για τα 200 χρόνια ελληνικού κράτους, όπου θα το γιορτάσουμε το 2021. Παρόλα αυτά μπαίνει μια νέα δεκαετία στον αιώνα που ζούμε, ελπίζοντας πως στη νέα δεκαετία θα γίνουν καλά πράγματα για τον τόπο μας. Η Ελλάδα του 2020 θα συνεχίζει να έχει προβλήματα όπως την εκτεταμένη ανεργία, την υποχρηματοδότηση και την ανασφάλεια. Μετανάστες-πρόσφυγες στην χώρα μας θα συνεχίζουν να έρχονται και το 2020, παρόλο που κάποιοι μας υποσχέθηκαν πως θα τους στείλουν πίσω. Το μεταναστευτικό-προσφυγικό θα είναι η αιχμή του δόρατος μιας που από την στιγμή που βγήκε η νέα κυβέρνηση έχει διπλασιαστεί ο πληθυσμός των προσφύγων στα νησιά του Αιγαίου.

Λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξς την στρόφιγγα, λέμε αφού η αριστερά άνοιξε αυτή την στρόφιγγα ας την κλείσουν αυτοί. Λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αλλεργία στις επενδύσεις, λέμε ότι δεν είδαμε καμία επένδυση επί ΝΔ και μάλιστα είδαμε ακριβώς το αντίθετο από τη ΝΔ (π.χ. Ελληνικό). Τα ψέμματα που ειπώθηκαν το 2019 ελπίζουμε να μην ειπωθούν λοιπόν το 2020.

Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.