Νέο lockdown στα σχολεία του νομού μας λόγω μετασεισμικής δραστηριότητας

Τη διακοπή μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Σάμου για επτά εργάσιμες ημέρες, από Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, αποφάσισε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, για λόγους προστασίας της ανθρώπινης ζωής στην τρέχουσα μετασεισμική δραστηριότητα. Η προηγούμενη απόφαση ήταν μέχρι της 11 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της δευτεροβάθμιάς εκπαίδευσης Σάμου, κ. Β. Τσιαμήτρου, σε δηλώσεις της στο «Ράδιο Αρμονία», ξεκινά ωστόσο απο αύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, η τηλεκπαίδευση στα γυμνάσια και λύκεια Σάμου, ενώ υποστήριξε ότι η υπηρεσία έχει προβεί σε διαδικασίες καταγραφής των περιπτώσεων που μαθητές αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε μέσα και τεχνικά προβλήματα, ώστε να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα στα διαδικτυακά μαθήματα.

Τα μαθήματα πάντως επίσημα τόσο ως προς την τηλεκπαίδευση όσο και ως προς την λειουργία των σχολείων θα αρχίσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου. Να θυμίσουμε άπλά οτι τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης λειτουργούν κανονικά ενώ τα Γυμνάσια και Λύκεια μέσω τηλεκπαίδευσης εώς 30 Νοεμβρίου.

Η απόφαση της αντιπεριφέρειας Σάμου ισχύει για όλα τα σχολεία (Σάμος-Ικαρία-Φούρνοι).

2 thoughts on “Νέο lockdown στα σχολεία του νομού μας λόγω μετασεισμικής δραστηριότητας

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock