Οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού για τη Σάμο

Γράψαμε τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την Ικαρία και τα νησιά Φούρνοι και Θύμαινα, ελάχιστη σημασία δώσαμε σε όσα είπε για τη Σάμο και αυτό διότι στην Ικαρία βρέθηκαν και οι δήμαρχοι της Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, όπου αποδέχτηκαν την πρόκληση του πρωθυπουργού και του βουλευτή του νομού.

Οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού για τη Σάμο

Οι δύο Δήμαρχοι συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό παρουσία του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κου Πέτσα, του Γ.Γ. Υποδομών κου Καραγιάννη και του Βουλευτή του νομού Σάμου. Φλέγον ζήτημα της συζήτησης αποτέλεσαν η επιτάχυνση των διαδικασιών αποκατάστασης και αποζημιώσεων του σεισμού και των πλημμυρών καθώς και η υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των σεισμοπαθών αλλά και της ανάτασης της οικονομίας.

Η απόκριση του Πρωθυπουργού υπήρξε θετική και ανέφερε αυτολεξεί “Η Σάμος δοκιμάστηκε συμπυκνωμένα απ’ όλες τις σκληρές δοκιμασίες της χώρας, η Σάμος θα σταθεί όρθια με τη στήριξή μας”.

Δε φαίνεται πάντως να έγινε συζήτηση για το μεταναστευτικό και για τις δομές που προβλέπονται στο νησί. Αυτό βέβαια είχε φροντίσει να το κάνει λίγο πριν με ταξίδι αστραπή ο Νότης Μηταράκης παρουσία του Μάνου Λογοθέτη προκειμένου να δει την πρόοδο των εργασιών του νέου ΚΥΤ στη Ζερβού.

Πληροφορίες του ρεπορτάζ από το samostoday

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO