Σοφία Βούλτεψη: Δεν είναι είδηση η εντολή της ΕΡΤ να μην παίξει το φαγοπότι Μητσοτάκη

Με ειρωνεία επιχείρησε η υφυπουργός Μετανάστευσης να υποβιβάσει την αποκάλυψη ότι η διοίκηση της ΕΡΤ έδωσε έγγραφη οδηγία να θαφτούν τα πλάνα της ντροπής.

Σοφία Βούλτεψη: Δεν είναι είδηση η εντολή της ΕΡΤ να μην παίξει το φαγοπότι Μητσοτάκη

«Σιγά τη μεγάλη είδηση». Με ειρωνεία και υποτιμητικό τρόπο επιχείρησε η υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη να υποβιβάσει την αποκάλυψη ότι η διοίκηση της ΕΡΤ με έγγραφη οδηγία της έδωσε εντολή στους δημοσιογράφους να μην παίξουν πλάνα από το φαγοπότι της ντροπής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία.

«Κυρία Βούλτεψη, γι’ αυτή μιλάτε εδώ και δέκα λεπτά όμως» εξερράγη η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη στο Open TV, όπου μιλούσε σε «παράθυρο» η βουλευτής της ΝΔ. Μάλιστα, η δημοσιογράφος σήκωσε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» για να διαβάσει την εντολή να θαφτούν τα επίμαχα πλάνα.

«Όταν δεν υπάρχουν ειδήσεις…» ακούγεται μάταια να προσπαθεί να αλλάξει τη συζήτηση η Σοφία Βούλτεψη. Ωστόσο, τι πραγματικά έδειξε η ΕΡΤ δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε από τις απεγνωσμένες προσπάθειες της υφυπουργού Μετανάστευσης, ούτε από τα όσα υποστήριξε ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ.

ΑΥΓΗ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO