Στις κάλπες 120 εκατ. Αμερικανοί για το νέο τους πρόεδρο

Με τη σύζυγό του Μισέλ στο πλευρό του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα μετέβη σε ένα από τα προεκλογικά του κέντρα στο Σικάγο για να ευχαριστήσει τους εθελοντές αλλά και να παρακολουθήσει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις των σημερινών εκλογών.

Στις κάλπες 120 εκατ. Αμερικανοί για το νέο τους πρόεδρο

Μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ μοιράστηκε με τους υποστηρικτές του φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο, ενώ κάλεσε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες.

Μάλιστα σε δηλώσεις του, εξέφρασε την πεποιήθησή του ότι θα έχει μία «καλή βραδιά», ενώ συνεχάρη τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του Μιτ Ρόμνεϊ για τη «δυναμική» προεκλογική του εκστρατεία.

«Θα ήθελα να εκφράσω στον κυβερνήτη Ρόμνεϊ τα συγχαρητήριά μου για την δυναμική του εκστρατεία. Γνωρίζω πως οι υποστηρικτές του είναι εξίσου προσηλωμένοι, εξίσου ενθουσιώδεις και εργάζονται εξίσου σκληρά και σήμερα», δήλωσε ο Ομπάμα, την ώρα που οι εθελοντές τηλεφωνούσαν διαρκώς ενθαρρύνοντας τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες.

«Έχουμε εμπιστοσύνη πως διαθέτουμε τις ικανές ψήφους για να κερδίσουμε, όμως όλα στο τέλος θα εξαρτηθούν από το πόσες από αυτές τις ψήφους καταλήξουν στις κάλπες», πρόσθεσε ο απερχόμενος πρόεδρος.

Μάλιστα ο Μπαράκ Ομπάμα τηλεφώνησε από το κέντρο σε αρκετούς άλλους εθελοντές προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την συνεισφορά τους.

«Αναμένω ότι θα έχουμε μία καλή βραδιά, αλλά ό,τι κι εάν συμβεί, θα ήθελα να εκφράσω το πόσο εκτιμώ όλους όσους με υποστήριξαν, όλους όσους εργάσθηκαν για λογαριασμό μου», κατέληξε ο Ομπάμα.

Πάντως, στις τελευταίες τους ομιλίες ενώπιον των υποστηρικτών τους, Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνεϊ έκαναν την ύστατη προσπάθεια να τους πείσουν αφενός μεν να πάνε στις κάλπες, αφετέρου δε, να στηρίξουν με τις ψήφους τους, τους υποψηφίους του Δημοκρατικού ή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία και την αντιπροεδρία των ΗΠΑ.

Την παράσταση, έστω και την τελευταία στιγμή, «έκλεψε» το δάκρυ που κύλησε στο μάγουλο του Μπαράκ Ομπάμα, κατά την ομιλία του στην Αϊόβα, το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος δεν κατάφερε να κρύψει και ο φωτογραφικός φακός δεν θα μπορούσε, παρά να «αιχμαλωτίσει».

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock