Θέατρο παραλόγου Λευτέρη Οικονόμου: Απόλυτα νόμιμο το κορωνογλέντι στην Ικαρία

Γράφει ο Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου για το i-eidiseis

Κάθε προηγούμενο κυβερνητικό παραλογισμό ξεπέρασε ο ισχυρισμός του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, προς τη Βουλή ότι στο κορωνογλέντι 50 ατόμων στην Ικαρία δεν παραβιάστηκε κανένα από τα μέτρα του lockdown.

Θέατρο παραλόγου Λευτέρη Οικονόμου: Απόλυτα νόμιμο το κορωνογλέντι στην Ικαρία

Απαντώντας εγγράφως σε ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ γιατί η ΕΛ.ΑΣ δεν επέβαλε κυρώσεις σε όσους παραβίασαν τα μέτρα στο κωρονογλέντι της Ικαρίας παρουσία του πρωθυπουργού και περίπου 50 ατόμων ο κ. Οικονόμου διετύπωσε τον απίθανο ισχυρισμό ότι κανένας νόμος δεν απαγόρευε τη μαζικότατη σύναξη στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου) «δεν υφίστατο σε ισχύ διάταξη που να απαγορεύει ρητά ή να ρυθμίζει ειδικότερα το ζήτημα των επισκέψεων σε οικίες».

Επιπλέον ο κ. Οικονόμου αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για τις έρευνες της αστυνομίας σχετικά με το κορονογλέντι λέγοντας ότι το σχετικό υλικό είναι «διαβαθμισμένο και μη ανακοινώσιμο υλικό».

Αυτό που δεν απάντησε, πάντως, ο κ. Οικονόμου στο έγγραφό του προς τη Βουλή είναι εάν οι πολίτες που έλαβαν πρόστιμα την ίδια περίοδο για παράνομες συναθροίσεις δικαιούνται να ζητήσουν πίσω τα χρήματά τους από την ελληνική πολιτεία.

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock