Επιστολή επάρχου στον αντιδήμαρχο Ραχών

Ο έπαρχος Ικαρίας έστειλε επιστολή στον αντιδήμαρχο Ραχών κύριο Κόχυλα με θέμα τον Καθαρισμό του προαυλίου χώρου του  ιατρείου Ραχών.

Επιστολή επάρχου στον αντιδήμαρχο Ραχών

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Αντιδήμαρχε, 

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στο ιατρείο των Ραχών παρατηρείται ένα προσβλητικό φαινόμενο, ο προηγούμενος Δήμος κάποια στιγμή ανέλαβε και έκανε ελαιοχρωματισμό του χώρου, με αποτέλεσμα να βγουν έξω διάφορα αντικείμενα, να παραμείνουν εκεί πεταμένα και να  καταστραφούν από τις καιρικές συνθήκες δημιουργώντας μια εστία μόλυνσης και ντροπής.

Κύριε Αντιδήμαρχε παρακαλώ στείλτε το συνεργείο σας να περισυλλεχθούν τα συγκεκριμένα σκουπίδια και να καθαριστεί άμεσα ο προαύλιος χώρος του Ιατρείου για να αποκατασταθεί άμεσα η εικόνα του ιατρείου που αρκετά έχει προσβληθεί το συγκεκριμένο διάστημα.

                                                   Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

                                                                      ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading