Επιστολή του επάρχου Ικαρίας για τις Ιαματικές πηγές

Επιστολή του επάρχου Ικαρίας στην Υπουργό Τουρισμού, στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Βουλευτή Σάμου και τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου

Επιστολή του επάρχου Ικαρίας για τις Ιαματικές πηγές

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ

Στις 10-11-2015 και με αρ. πρωτ. 847/17-8-2015 σας έστειλα μια επιστολή όπου ζητώ την άμεση παρέμβαση σας για την συγκρότηση της επιτροπής του νόμου 3498/2006 προκειμένου να γίνει πιστοποίηση των ιαματικών πηγών της Ικαρίας και αναγνώριση τους, έως και σήμερα δεν έχω πάρει καμιά απάντηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Ζητώ άμεσα την παρέμβασή σας να συνεδριάσει η συγκεκριμένη επιτροπή και να εξετάσει τον φάκελο των ιαματικών πηγών της Ικαρίας όπου έχει κατατεθεί πλήρης στοιχείων στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου.

Το αντικείμενο της ανάπτυξης του θερμαλισμού στην Ικαρία έχει ιδιαίτερη σημασία για του Ικαριώτες και τις οικογένειές τους, και επίσης για τους επισκέπτες και αυτούς που σχεδιάζουν να επισκεφτούν το νησί για τα ιαματικά λουτρά. Συγχρόνως η πιστοποίησή τους ανοίγει την πόρτα διάπλατα για τους επισκέπτες μας από το εξωτερικό, αυτός ο συνδυασμός ιαματικής υδροθεραπείας με την θαλασσοθεραπεία θα βοηθήσει τα μέγιστα την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.

Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ να δώσετε άμεσα εντολή για την συγκρότηση της επιτροπής ούτως ώστε να πιστοποιηθούν οι ιαματικές πηγές της Ικαρίας και να αναγνωριστούν.

Με τιμή

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock