Ο έπαρχος Ικαρίας για τις καταγγελίες του εθελοντικού κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας

Ο έπαρχος Ικαρίας για τις καταγγελίες του εθελοντικού κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας

Κύριοι

Διαβάζω με μεγάλη προσοχή τις διαμαρτυρίες σας και τις καταγγελίες σας ως προς το πρόσωπό μου. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο κόσμος διαβάζει και κρίνει, πάντως θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το Επαρχείο είναι πάντα πιστό όπως και η Περιφέρεια και η Αντιπεριφέρεια στην εθελοντική προσπάθεια των πυροσβεστών και το δείχνει στην πράξη και αυτό θα συνεχιστεί.

Επίσης θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όταν μίλησα για επαγγελματίες μίλησα για οδηγούς επαγγελματίες οι οποίοι έχουν επαγγελματικό δίπλωμα και μην παραφράζετε και κακοερμηνεύετε τις δηλώσεις μου σκόπιμα.

Κύριε Πρόεδρε του εθελοντικού κλιμακίου πολιτικής προστασίας Αγίου Κηρύκου ότι υποσχέθηκα για το όχημα το τήρησα με μεγάλη ευλάβεια όπως και το λόγο μου. Προτρέξατε με μεγάλη χαρά να με χαρακτηρίσετε ανακόλουθο αλλά δεν πειράζει αυτό αφορά λίγους από εσάς και πραγματικά δημιουργεί ερωτήματα.

Στο μόνο που μπορείτε να ισχυριστείτε ότι καθυστέρησε είναι η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας σχετικά με την νόμιμη διαδικασία του ορισμού οδηγού με επαγγελματικό δίπλωμα η οποία απόφαση ανανεώνεται στην κάθε αντιπυρική περίοδο. Σήμερα λοιπόν για να σας δείξω ποιος είναι ανακόλουθος δημοσιεύω την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με τα στοιχεία του εθελοντή οδηγού που επελέγη για την οδήγηση του υπηρεσιακού οχήματος.

Απαντώντας στην εθελοντική ομάδα πυροπροστασίας «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» τους δηλώνω ρητά να μην παρερμηνεύουν τα γραφόμενα μου που έχουν κολλήσει λέγοντας ότι μίλησα για επαγγελματίες εθελοντές και ξανατονίζω ότι μίλησα για επαγγελματίες εθελοντές οδηγούς και μόνο, να διαβάζουν προσεκτικά τα γραφόμενα μου.

Κύριοι αν αναστέλλετε την λειτουργία των εθελοντικών ομάδων της Πολιτικής Προστασίας ενημερώστε την Πολιτική Προστασία της Αντιπεριφέρειας και αφήστε τα εκβιαστικά διλλήματα τέτοιου είδους.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και σας κάνω γνωστό ότι η Πολιτική Προστασία αφορά την Περιφέρεια, την Αντιπεριφέρεια και την Επαρχία και ότι γίνεται για την πολιτική Προστασία, διάθεση χρημάτων, επισκευές μηχανημάτων, συντηρήσεις, παροχές υλικών ή οτιδήποτε άλλο έχει λόγο το Επαρχείο, αυτά για τώρα, ίσως στην πορεία χρειαστούν περισσότερες λεπτομέρειες όπου ευχαρίστως θα τις καταθέσω.

Δεν κατανοώ αυτή την τακτική απέναντι στον Έπαρχο και ειδικά από τον κ. Ραντά όπου με εξέπληξε η τακτική του και η δήθεν άκαιρη προσβολή των εθελοντών από εμένα προσωπικά, την στιγμή που αυτό ποτέ δεν το έπραξα, ούτε σχέση έχει με τις απόψεις μου για τον εθελοντισμό και επίσης η λάσπη αυτή δεν έχει καμιά σχέση με την ιστορία μου. Ψάξτε λοιπόν αλλού ενόχους κ. Ραντά και κ. Μουλά διότι φαίνεται ότι δουλεύετε αρκετά καλά για να καλλιεργείτε την φαντασία σας.

Ασχοληθείτε με σοβαρότητα για τον εθελοντισμό, φτιάξτε γέφυρες με τους αιρετούς εμάς δηλαδή που στηρίζουμε το εθελοντικό κίνημα και αφήστε τις πολλές φιλοσοφίες, εδώ χάσατε τον στόχο. Η στήριξη κύριοι που αναφέρεσθε αφορά την Περιφέρεια όπου αναπόσπαστο τμήμα της είναι το Επαρχείο, βγείτε λοιπόν να πείτε ότι η Περιφέρεια δεν σας στήριξε και δεν σας στηρίζει και αφήστε τις μεμονωμένες περί Επαρχείου ότι δεν σας στηρίζει, σπέρνοντας διχόνοια στις εθελοντικές σας ομάδες.

Βρείτε τα κ. Ραντά με τα μέλη του συλλόγου σας και μην προσπαθείτε να βρείτε Ιφιγένειες για να εμπλέκετε άλλους στα εσωτερικά σας όπου λίγο ή πολύ είναι γνωστά και λύστε τα μόνοι σας.

Κανένας από εσάς δεν ζήτησε ποτέ την χρήση του πυροσβεστικού οχήματος του Επαρχείου αυτό ήταν και είναι δική μου επιθυμία. Αλλά όταν το ζητήσατε από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή σας έκοψαν από την αρχή την πίτα, γι αυτά κ. Ραντά και κ. Μουλά δεν ομιλείτε εδώ είστε συμβιβασμένοι; Δηλαδή θα βρούμε και τον μπελά μας από πάνω που έχουμε πρόθεση το όχημα του Επαρχείου να χρησιμοποιείται για το συμφέρον των πολιτών; Καλό το μακροσκελές παραμύθι σας, οι υποδείξεις σας αλλά δυστυχώς δεν ανευρεθεί ο δράκος.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

Η με αρ. πρωτ. 68344 (67321)/7-10-2015 Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.