ΣΥΡΙΖΑ Χίου:Διώξεις σε στελέχη του Νοσοκομείου Χίου

Για διώξεις κατά εργαζομένων με σκοπό τον εκφοβισμό και τη λογοκρισία, καταγγέλλει τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο» η Θεματική Επιτροπή Υγείας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Χίου.

Συγκεκριμένα κάνει λόγο για προκαταρκτική εξέταση κατά 8 στελεχών της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και πρώην και νυν στελεχών της Διοικητικής Υπηρεσίας, μέλη του σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χίου.

«Σε εποχή πανδημίας με το νοσηλευτικό προσωπικό αποδεκατισμένο, αλλά στις επάλξεις, η Διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου, υπακούοντας στις εντολές κομματικών γραφείων και του τοπικού βουλευτικού γραφείου της κυβέρνησης,- που όπως φαίνεται ξέμειναν από χειροκροτήματα, – αναστατώνει για άλλη μια φορά το νοσοκομείο εκτελώντας προκαταρκτική εξέταση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«…οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες του νοσοκομείου Χίου, που με μεγάλη επιτυχία δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, υπερασπιζόμενοι το δημόσιο σύστημα Υγείας του νησιού, δεν πτοούνται από ενέργειες του κ. Μηταράκη και των κομματικά διορισμένων διοικητών, υποστηρικτών της τακτοποίησης ημετέρων εντός και εκτός Νοσοκομείου.

.…Εμείς, ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων και πιστεύουμε ότι η δράση τους και η ακούραστη δουλειά τους, που στηρίζει το δημόσιο σύστημα υγείας του Νησιού μας, είναι άξια συγχαρητηρίων», καταλήγει η ανακοίνωση από τη θεματική Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα