Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στο Επαρχιακό Δίκτυο Ικαρίας

Ξεκίνησαν οι αποκαταστάσεις στις φθορές του Επαρχιακού Δικτύου από το Επαρχείο, αποκαταστάθηκε η βατότητα στο γεφύρι του Γυαλισκαρίου μπροστά στο super market proton με ασφαλτοτάπητα, επίσης ασφαλτοτάπητας έπεσε μπροστά στο ξενοδοχείο του Λακιού στη διασταύρωση Κάμπος προς Φραντάτο, στα Κεραμέ στην παλαιά Τεχνική Σχολή στο Κυπαρίσσι μπροστά στην μάντρα οικοδομικών υλικών, στην Πλαγιά, στη Βαώνη, ένα κομμάτι στην στροφή μετά από Βαώνη, και αυτές τις ημέρες θα αποκαταστήσουμε την βατότητα μπροστά στο Συρτικό στο Μοναστήρι.

Στην συνέχεια επιστρέφουμε από Παναγιά θέση Ξυλάρα και κάνουμε αποκατάσταση μεγάλων τμημάτων κατεστραμμένων (σεντόνια) έως Εύδηλο.

Άμεσα δε, θα κλείσουν οι λακκούβες σε όλο το Επαρχιακό Δίκτυο, έπονται στηθαία προστασίας σε επικίνδυνα κομμάτια και επίσης σήμανση επί του Επαρχιακού Δικτύου.

Είναι μεγάλο το ενδιαφέρον της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για την πλήρη και ασφαλή αποκατάσταση του Επαρχιακού Δικτύου, όπου αυτό διαφαίνεται και στη πράξη, μιας και επί πλέον διατέθηκαν 650.000€ δια μέσου της διεκδίκησης της Περιφέρειας για το Επαρχιακό Δίκτυο της Ικαρίας.

ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΩΝ
ΕΠΑΡΧΟΣ
ΠΑΜΦΙΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock