Επίσκεψη Γ. Καμίνη στη Χίο 1-3 Ιουλίου

Επίσκεψη στη Χίο πραγματοποιεί 1 με 3 Ιουλίου ο βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την πρώτη μέρα, θα έχει επισκέψεις μεταξύ άλλων στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ και στο Θόλος όπου σχεδιάζεται η Νέα Δομή από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Παράλληλα το μεσημέρι θα συναντηθεί με το Τοπικό Συμβούλιο του Χαλκειούς και με το Δήμαρχο Χίου.

Το απόγευμα, 7.15 μ.μ., θα έχει συνάντηση με τα Τοπικά Συμβούλια Συκιάδας, Λαγκάδας, Βροντάδου και Καρδαμύλων στο χωριό της Συκιάδας και συζήτηση για το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Την 2η μέρα θα ξεκινήσει το πρωί με επίσκεψη στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και συνάντηση (9.15 π.μ.) με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνο.

Θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Εργατικό Κέντρο και στο Νοσοκομείο Χίου όπου θα ενημερωθεί και για την πορεία του εμβολιασμού.

Μετά τη συνέντευξη τύπου, ο κ. Καμίνης θα επισκεφθεί τον Οίκο Ναύτου και θα έχει συναντήσεις με τους οικονομικούς φορείς του νησιού.

Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσών κ. Μάρκο και στις 7.30 μ.μ. θα έχει συνάντηση στον παραλιακό οικισμό του Καρφά με το Σύλλογο Επιχειρηματιών Καρφά- Αγίας Ερμιόνης-Μέγα Λιμνιώνα.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα